hilkkamlaikko Mustatalous kuriin - Suomen kansalle elinmahdollisuus

ARVOISA VERONMAKSAJA SUOMESSA -OSA 2

 

Mitä osaa Nobel palkitun, taloustieteen professorin, Joseph Stiglitzin talouden lainalaisuuksista insinööri -pääministeri Juha Sipilä ei ymmärrä -vai onko kyse jostain ihan muusta?

Suomessa on ennen näkemätön korruptio, jota joku kutsuu "Hyvä veli -järjestelmäksi - joku toinen "muurari veljiksi". Talousrikollisuus on pesiytynyt Suomeen heti Presidentti Kekkosen jälkeen, politiikot ovat nykyään täysin talousrikollisuuden ohjaamia ja lobbaamia, jos eivät peräti ole itse siinä mukana. Oikeuslaitos ei ole enää paikka, missä saa oikeutta -sielläkin "hyvät veöjet hallitsevat".

Jälleen kysyn Sinulta, Arvoisa Veronmaksaja, mistä minä ja moni muu -erityisesti 90-luvun uhrit, puhuvat?

Suomessa elinkautisvanki kärsii keskimäärin 14 vuotta 4 kuukautta vankilassa murhattuaan ihmisen. Siis luit oikein - murhattuaan ihmisen!

Tiesitkö, että 90-luvun ryöstettyjen ihmisten, aivan tavallisten, rehellisten, työtä tekevien kansalaisten velkahelvetti on kestänyt lainvastaisesti jo reilusti yli 20 vuotta? He maksavat edelleen, vaikka Suomen Laki toteaa velan yleisen vanhentumisen olevan viisitoista vuotta ja vaikka laki toteaa, että velan, suoritusten sekä realisointien välille tulee tehdä tilitys - jos ei tehdä on kyseessä kavallus. Velkakirjakin pitäisi lain mukaan mitätöidä, kun suoritus on saatu ja luovuttaa velalliselle. Meillä ei ole todellisuudessa mitään valvontaa, joka huolehtisi, että pankit ja perintätoimistot noudattavat lakia. Meillä ei ole minkäänlaista oikeusturvaa PK-yrittäjälle, joka investoi, laittaa omat rahansa likoon, keksii, ideoi ja työllistää. Päinvastoin, meillä epäonninen yrittäjä -vaikka epäonni johtuisi valtion omista toimista -ajetaan yhteiskunnan ulkopuolelle -epäihmiseksi. Valtion toimesta pidetään vielä erityisesti huoli, että joka instanssissa, jonka pitäisi Sinua heikompana osapuolena auttaa,  et saa apua mistään, eikä sinulle suoda yrittäjänä Suomen lain mukaista oikeusturvaa - eikä muutoin edes sosiaaliturvaa.  

Kysyn Teiltä Esko Aho, Iiro Viinanen, Paavo Lipponen, Suvi-Anne Siimes, Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, mitä Te olette hallitusvastuussa olevina ministereinä ollessanne opettaneet suomalaisille? Te olette opettaneet, että Suomessa ei kannata yrittää, ei investoida, ei ottaa lainaa, ei missään nimessä laittaa omaa omaisuuttaan pantiksi velalle, ei missään olosuhteissa pyytää takaajiksi omia sukulaisia, eikä missään nimessä työllistää. Tämän Te olette opettaneet ja viesti alkaa mennä perille - 70 000 yrittäjää suunnittelee lähtevänsä maasta ja osa on jo lähtenyt. Olette myös opettaneet, miten pidetään huolta omista eduista, pedataan loistavia työpaikkoja, miten myydään lainvastaisesti 56 000 ihmistä velkaorjiksi Norjaan vanhentuneilla veloilla, miten lähes velattomasta maasta tehtiin yli 100 miljardia velkaa oleva täysin vastuuttomilla päätöksillä ja miten yksi toisensa jälkeen olette häipyneet hyvin palkattuihin virkoihin tienaamaan ylisuurta eläketurvaanne. 90-luvun alun vastuullisten ministerien käsissä on 14 500 turhaa itsemurhaa! 

Miksi 90- luvun dokumentit piti salata Presidenttien Koiviston ja Halosen toimesta? Onneksi, se muuri on murtunut ja todistettua tietoa tapahtumista: Kuka teki, mitä ja milloin. on saatavissa.

Miksi otan esille tämän v.2015? Kertoakseni Teille, että nyt on tarkoitus ajaa Suomen sisäinen talous samaan tilaan, kuin 90-luvulla. Nyt halvaannutetaan kotimarkkinat kotimaisen kysynnän tyrehdyttämiseksi- Miksi? Halutaan siirtää kansalaisten omaisuudet ja PK-yritysten omaisuudet jälleen rikkaampiin taskuihin, kuten tehtiin lainvastaisesti 90-luvulla.

Olkaa varuillanne, Te suomalaiset, joilla on velkaa! 90-luvulla tilit  (joilla oli  rahaa) jäädytettiin, jotta et enää voinut maksaa laskuja tai lainaeriä. Velkasi  irtisanottiin, vaikka olit säntillisesti suorittanut kaikki erät ja korot. Isot pankit ja perintätoimistot saivat ulostoton avustuksella miljoonaomaisuuksia haltuunsa 0 markalla 3 päivässä ja heti perään myytiin markkinahinnalla uudelle ostajalle. Yrittäjä tai asuntovelallinen laittettiin vastaamaan ministerien huonosta valtiontaloudenpidosta. Perustuslaki ja Ihmisoikeudet menettivät merkityksensä. Tätä taustaa vasten ymmärrätte, kun sanon "näkeväni punaista", kun meidän poliitikot hokevat, että "Suomi on oikeusvaltio". 90-luvun uhreista useat hakevat edelleen oikeutta - 25 vuotta tapahtuman jälkeen!!!! Suomen Laki on hyvä, mutta nyt on tullut aika myös alkaa todella valvoa, että sitä myös kunnioitetaan.

Tiesitkö, että 90 -luvun velkakirjoilla kierretään valtionveroja edelleen pankkien ja perintätoimistojen kautta v. 2015? Vanhat velkakirjat ovat miljardibusiness ohi meidän valtionkassan! Moneenko kertaan yksi ja sama velka pitää maksaa? Suomen mallin mukaan ikuisesti! Harkitse tarkkaan, ennen yrityksen perustamista. Mielestäni Suomessa ei kannata sijoittaa yhtään lanttia omaa rahaa ennen kuin yksityisyrittäjää varten on laadittu yrittäjänsuojalaki ja sille selkä, toimiva foorumi valvomaan lain noudattamista Suomessa. 

Tässä arvostetun taloustieteen professorin, Nobel palkitun näkemykset

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kauppalehti.fi%2Fuutiset%...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Tässä blogissa on tämän päivän kurjuuden syy. Miten tämä on mahdollista? Mikä pidättelee mediaa?

90-luvun pankkiriisin paperit on aukaistava ja uudet nuoret tutkijat, joilla ei ole sidoksia menneeseen, ja eivät ole "Hyvä Veli" verkoston sukulaisia tai tuttavia, on laitettava töihin.

Usean yrittäjän ryöstetty omaisuus siirtyi toisille pilkkahintaan ja niitä omaisuuksia hallittiin, ja hallitaan, veroparatiiseista käsin. Kiinteistökappoja tehtiin ulkomailla, että pystyttiin salaamaan kauppahinnat ja siirtämään osa varallisuudesta pimentoon. Nyt näitä rikoksella hankittuja varoja saa kohta ilman vero- ja rikosseuraamusta palauttaa takaisin Suomeen.

Kansalaisia varoitetaan ostamassa pimeältä kujalta 100€:lla 700€:n älypuhelinta, sillä kyse on varastettuun tavaraan ryhtymisestä. Kuitenkin roskapankit myivät 100milj.mk:lla 700milj.mk:an omaisuuksia ja niitä kauppoja ei valvonut kukaan, eikä niistä poliisi varoittanut.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Pertti:
"Tässä blogissa on tämän päivän kurjuuden syy."

Juuri näin!

Kyseisiä asioita tutkineena kerron lisää taustoista:

Suomen talous ajettiin tarkoituksella kuralle, jotta perustuslaki saatiin EY-mukautettua ennen ETA-sopimusta. Kokonainen Hallitusmuodon luku EY-mukautettiin. Lakiesitys annettiin jo Holkerin hallituksen aikaan.

Suomen talous kuitenkin sakkasi liikaa, josta seurasi markan devalvointi. Lainojen vakuudet sulivat ja pankkien omistuksessa olleen kiinteistömassan arvo laski. Näistä syistä pankkien vakavaraisuus laski alle EY:n edellyttämän BIS 8 %:n.

ETA-sopimuksen liitteisiin oli kirjoitettu pankkien vakavaraisuusdirektiiviin (1989) liittyvä Suomea koskeva mukautusmääräys pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi 1.1.1995 mennessä.

Siis Suomen vaiettu päätös euroon siirtymisestä oli jo tehty. Suomen pankkien eurokelpoisuusvaatimusten täyttämiseksi valuuttalainaa ottaneet yritykset ajettiin tarkoin valmistellun suunnitelman mukaisesti konkursseihin. Takautuvat lait voimaansaatettiin valtiopäiväjärjestyksen vastaisesti huhtikuun loppuun mennessä 1992.

ETA-sopimus allekirjoitettiin 2.5.1992 ja oikeuslaitos "koulutettiin" Koiviston konklaavissa 6.5.1992.

Eduskunta äänesti ETA-sopimuksesta vasta 27.10.1992. Tuolloin eduskunta sääti lain, jonka sisältöä kansanedustajat eivät tienneet. Todisteet löytyvät eduskunnan pöytäkirjasta.

ETA-sopimuksella Suomesta tuli ns. vanha EY-jäsenmaa. Hallitusmuodon 1 ja 2 pykälät muuttuivat samalla kuolleiksi kirjaimiksi. Valtiopetos ei vanhene.

Velkavankeuteen joutuneet ovat Suomen euro-suunnitelman uhreja.

Ensimmäinen valtiosääntökomitea, joka aloitti perustuslain EY-mukauttamisen aloitti työnsä jo maaliskuussa 1989. Samoihin aikoihin markka revalvoitiin.

Totuusterveisin
Jorma Jaakkola

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Media näkee itsensä osana järjestelmää, eliittiä. Jos joku ajattelee omilla aivoillaan niin se on kenkää ja tämän kokoisessa maassa se tarkoittaa itsemurhaa työn suhteen.

Ole siis hyvä sylikoira, läähätä, kuolaa ja heiluta häntää niin saat keksin.

Jouko Silvennoinen

Ei enää puutu kuin Keitele ja kumppanit, ai niin onhan nalle aho, yrmy hetkinen eihän meiltä puutu ketään ja menokin on sama, tervetuloa 90 luvulle.

Toimituksen poiminnat