hilkkamlaikko Mustatalous kuriin - Suomen kansalle elinmahdollisuus

SUOMEN EDUSKUNNALLE - HYVÄT KANSANEDUSTAJAT

 

ARVOISA EDUSKUNNAN PUHEMIES -

HYVÄT KANSANEDUSTAJAT -OSAATTEKO LASKEA  PÄÄTÖKSIENNE SEURAUKSIA?

 

1. Oletteko tietoisia, että Teidän päätöksienne seurauksina valitseva tilanne Suomessa on, että viidesosa kansasta on joko ulosotossa tai kärsii sen seurauksista? Yli MILJOONA kansalaista. Lisää tulee kiihtyvällä vauhdilla joka päivä.

- Nämä ihmiset menettävät 2/3 osaa käteen jäävästä osuudesta ulosoton kautta monikansallisille perintätoimistoille tai pankeille - Siis rahat valuvat pois Suomesta. He syrjäytyvät, eivät saa töitä, eivät asuntoa, eivät puhelinta jne

-Monen elämä vie sosiaalitoimen luukulle, joka maksaa toimeentulotukea -jos maksaa. Kelan kautta ihminen ehkä saa asumistukea, työttömyystukea jne. Suomen Valtio maksaa - jokainen meistä -jokaisesta alihintaisesta kaupasta!

 

2. Oletteko tietoisia, kun päätitte uudesta ulosottolaista, että jokainen alihintainen kauppa velallisen vahingoksi päätyy myös Suomen valtion maksettavaksi. Nyt ei edes tarvitse ilmoittaa, kun henkilön omaisuutta myydään alihintaan. Tämä järjestelmä luotiin 90-luvulla pankkien pelastamiseksi. Pitääkö Suomen kansan vielä kauankin pelastaa pankkien taloutta? Vai onko Teitä yksinkertaisesti huiputettu lobbarien ja rapparien toimesta?

- 90-luvun esimerkkinä 1,5 miljoonan velka 5 miljoonan suorituksilla on pankin mukaan vielä 10 miljoonaa v. 2016! Juju on siinä, että pankki ei tee tilitystä, vaikka laki niin edellyttää. Näitä samanlaisia tapauksia tulee joka päivä lisää - kannattaa lukea ulosoton nettikauppa sivuja niin saa kalpean aavistuksen, kuinka paljon Suomessa arvostetaan Ihmisoikeussopimuksen ja Perustuslain omaisuuden suoja pykälää - EI YHTÄÄN. Teille arvoisat kansanedustajat, yksilön oikeudet ovat yhdentekeviä ja Te ette näytä ymmärtävän, miten näiden ihmisten laiton kohtelu vaikuttaa koko valtiontalouteen.

Jokainen investointilaina, lähtee siitä, että sille on vähintään 1,5 kertainen omaisuus vakuutena -täysin maksettuna -omalla työllä. Kun tuo omaisuus myydään laittomasti alihintaan, velka jää velalliselle edelleen maksettavaksi - mutta se jää myös Suomen valtiolle maksettavaksi!

Velka jää velkojan kirjanpitoon ja se kuittaa nauraen Teidän päätöksienne takia 18%, korkoja luottotappioiden korkovähennysoikeuden takia. Tähänkin meillä on lainsäädäntö, mutta sitä ei kukaan noudata eikä valvo tässä maassa. Viimeksi valtakunnansyyttäjänvirasto ei näe mitään ihmeellistä siinä, että ihmiseltä ryöstetään omaisuus. Tuossa edellämainitussa yhtälössä -tämä on merkinnyt Suomen valtion tappiona jo 1,3 miljoonaa EUROA! Tämä oli vain yksi, pieni tapaus.

Vielä hullumaksi tilanne menee, jos velkoja on veroparatiisi perintäyhtiö, koska silloin korot ja kulut päätyvät suoraan ohi Suomen verottajan.

Viitaten Pertti Lindemanin tämän päiväiseen blogiin - pyydän julkisesti Teiltä - hyvät kansanedustajat, että perustelette, miksi Suomen valtio eli me edelleen maksamme pankkitukea 90-luvun perusteella?

Ulosottojärjestelmä maksaa valtiolle enemmän, kuin tuottaa, mutta sen aiheuttamat vahingot lasketaan sadoissa miljardeissa.

Velallisten Tuki

Johtoryhmän jäsen, Tiedottaja

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Hilkka!

Kevättalvella 1992 kansanedustajat eivät tienneet, mistä oli kysymys. Eivätkä silloinkaan, kun takautuvia lakeja pankkien tukemiseksi säädettiin.

Lakien voimaansaattamista markkinoitiin "Pankkien luotonantomahdollisuuksien turvaamisella".

Valtioneuvoston ja Suomen Pankin lehdistötiedote kertoi vakavasta asiasta, mutta mistä perimmiltään oli kysymys, sitä kansanedustajat eivät tienneet.
Kysymys oli ETA-sopimuksen liitteisiin kirjoitetusta mukautusmääräyksestä.

Pankit oli saatettava euro-kuntoon yrittäjien omaisuudet ryöstämällä, sillä lehdistötiedotteessa olleet keinot eivät riittäneet. Yhden keinon johdosta pidettiin Koiviston konklaavia oikeuslaitoksen ohjeistamiseksi pankkien puolelle.

Osa lehdistötiedotteessa luetelluista keinoista oli takautuvia lakeja, laittomia (EY-kilpailusäädöstön vastainen) ja laittomalla tavalla säädettyjä.

Lehdistötiedote:

”Valtioneuvosto
Suomen Pankki
Julkaistavissa 18.3.1992 klo 11.30

Tiedotusvälineille

"Pankkien luotonantomahdollisuuksien turvaamiseksi on päätetty mm. seuraavista toimenpiteistä ja toimenpide-esityksistä:

– pankkien pääomarakennetta vahvistetaan,
– matalakorkoisten peruskorkosidonnaisten pankkiluottojen korkoja korotetaan,
– talletutusten ja obligaatioiden veronhuojennuslakia muutetaan ja
– arvopaperipörssin välityksellä tapahtuvaan arvopaperikauppaan sovellettavasta leimaverosta luovutaan,
– lisäksi eduskunnalle annetaan lisämenoarvioesityksen yhteydessä esitys valtion vakuusrahaston perustamisesta.

Pankkien kannattavuus on olennaisesti huonontunut ja niiden vakavaraisuus on heikentynyt. Vakavaraisuuden heikentyminen uhkaa johtaa luotontarjonnan supistumiseen tavalla, joka syventää lamaa ja vaarantaa talouden nousun käynnistymisen. Tämän ns. luottolaman estämiseksi tarvitaan kiireellisiä toimia.”

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kokoamaani tietoa ja keskustelumahdollisuus aiheesta Koiviston konklaavi

http://www.promerit.net/2015/01/koiviston-konklaavi/

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola
Pekka Niemela

Eräs tekijä, joka tätä ulosottorumbaa pyörittää on se, että avustava ulosottomies saa jokaisesta tilityksestä provision. Ulosottoviranomaisen lain mukaan pitäisi toimia velkojan ja velallisen puolueettomana välimiehenä. Provisiot saavat aikaan sen, että kenen leipää syöt sen lauluja laulelet. Dollarin kuvat vain kiiluvat silmissä, kun ulosottomiehen vasarat pöytään paukkuvat.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

"..avustava ulosottomies saa jokaisesta tilityksestä provision."

Samankaltaista olen minäkin kuullut, onko varma tieto?

En kyllä yhtään ihmettelis jos olis, on sen verran punikkien hallinnassa koko julkinen sektori, että on varmaan suorastaan suotavaa heidän mielestään kyykyttää mikroyrittäjiä ja perinnönhaltijoita ym!

Sillähän sitä varmaan rahoitetaan virkamiesten ylläpito..

Käyttäjän SauliAittola kuva
Sauli Aittola

"- Nämä ihmiset menettävät 2/3 osaa käteen jäävästä osuudesta ulosoton kautta monikansallisille perintätoimistoille tai pankeille - Siis rahat valuvat pois Suomesta. He syrjäytyvät, eivät saa töitä, eivät asuntoa, eivät puhelinta jne"

Tämä on todellinen ongelma. Perintätoimistot ja pankit tekevät täysin yhteiskunnalle tuottamatonta työtä huonojen lakien suojassa. Tästä on oikea moraali kaukana. Tähän pitäisi Ilkka Kantolankin puuttua, eikä Lepomäen verosuunnittelu kommenttiin.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Sauli Aittola: Tämä on sekä Perustuslain, Ihmisoikeussopimuksen ja Suomen lain vastaista. Ensinnäkin "Keltään älköön vietäkö omaisuutta mielivalloin", "Oikeudenmukainen oikeuskäynti", Elinkeino. ja toimeentulovapaus" ja viimeksi Rikoslaki 28 luku 4§ 3 mom, joka velvoittaa velkojan tekemään tekemään tilityksen haltuunsa saamistaan varoista tai omaisuudesta.

Laki Suomessa on, mutta ei yhtään viranomaista, joka valvoisi pankkien laitonta toimintaa.Meillä on Oikeusasiamies, jonka toimisto on aivan turha laitos, koska ei se ainakaan Ihmisoikeusloukkauksiin puutu Suomessa. Meillä on Oikeuskansleri, joka ei puutu Suomessa tapahtuviin Ihmisoikeusloukkauksiin,
Moraali meni 25 vuotta sitten...ja valtion johdosta todetaan, että tilanne pitää ratkaista poliittisin päätöksin ja ulkoministeriöstä, että eihän me voida puuttua Suomen Ihmisoikeusloukkauksiin, kun Suomelta menee maailmalla maine. Miettikääs, mitä tapahtuu kun maailmalla todetaan YK:ta myöden Suomen tilanteen todellisuus?

Tämä on pöyristyttävää kansalaisten aliarviointia.

Käyttäjän SauliAittola kuva
Sauli Aittola

Enemmän siis vain pitää nostaa asioita esille ja vaatia voimassa olevien lakien noudattamista. Tässä olisi medialle töitä, nämä asiat eivät parane jos ei niistä pidetä ääntä julkisuudessa.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Tehkää joku asiantuntija lista suomessa toimivista perintäfirmoista, niiden hallituksista ja mahdollisista poliitikkojen kytköksistä niihin!

Tehkää julkiseksi niiden käyttämät korkoprosentit ja se miten herkästi "karhulasku" lähtee!

Myös se kiinnostaa miten paljon tulee "karhuja" ulosmittauksen jälkeen. Esim UO-viranomainen ei usein tunnu tietävän mikä lasku on kyseessä (tai useita) joka tupsahtaa posiluukusta jopa 1-2 vuoden jälkeen ulosotosta vaikka kaikki piti olla jo tilitetty! Vaikka lasku olisi ajalta jolloin prosessi oli täysin käynnissä!

Mikä on velallisen oikeusturva näissä "karhuissa" jota ei tunnisteta?

Toimituksen poiminnat