hilkkamlaikko Mustatalous kuriin - Suomen kansalle elinmahdollisuus

VIHAPUHE - MISTÄ KAIKKI JOHTUU?

 

VIHAPUHE

Nykyään on suorastaan muotia leimata kaikki, vähänkin yhteiskuntakritiikkiä harjoittavat henkilöt ja tahot, vihapuhetta levittäviksi anarkisteiksi. Suomeen on muodostunut kulttuuri, jossa vain tietyt valtaapitävät tahot saavat keskustella maamme ongelmista. Muiden mielipiteet tuomitaan väärinä tai vihapuheina. Demokraattisessa valtiossa ei kuitenkaan voi olla näin, vaan on nähtävä pintaa syvemmälle, jotta voidaan korjata niitä ongelmia, jotka ovat synnyttäneet vihaisuutta ja katkeruutta. 

Mistä siis onnellisen Suomen kansan, oikeudenmukaisen isänmaan ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion nykyinen tilanne - Suomen kansan pahoinvointi - on syntynyt?

Miten Suomesta on tullut toimeentulon alarajalla elävä, vihainen kansakunta? 

Miksi täällä ei saa oikeutta? Tilastokeskus vahvistaa, että meillä on vähintään 400 000 oikeuden tuomiota, jotka ovat vääriä ja tuomarit jopa myöntävät tekevänsä vääriä päätöksiä.

Miten Suomesta on tullut maa, jossa ihmiset kokevat, että tämä on hyvintointivaltio vain valtaapitävälle eliitille - ei koko kansalle?

HISTORIA - MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA?

Sellainen kansa, joka ei tunne tai myönnä historiaansa - myös virheitään ja korjaa niitä -on tuhoon tuomittu. 

SS-upsereita on tuomittu juutalaisten julmista teloituksista toisen maailmansodan aikana  -viimeksi tällä viikolla yli 90-vuotias vartija sai tuomion julmuuksista. Useita maailman johtajia on vuosien varrella tuomittu kansaa vastaan tehdyistä julmuuksista ja talousrikoksista, jotka ovat johtaneet maan perikatoon. Mistä siis kumpuaa suomalaisten tyytymättömyys?

Edesmenneen Presidenttimme, Urho Kekkosen aikana Suomella ei juuri ollut valtionvelkaa ulkomaille normaalia enempää. Hänestä ollaan montaa mieltä, mutta hän osasi luovia slaavilaisen kulttuurin ja henkilösuhteiden viidakossa - luoden hyvät henkilökohtaiset ja kauppasuhteet naapuriimme. Hän jylisi ammattiyhdistysliikkeille, kun tarvittiin vahvaa johtajuutta ja joku sanomaan ammattiyhdistysliikkeille, että kansan hyvinvointia ei vaaranneta  lakoilla. Hän oli maan ISÄ, jolle Suomen kansan etu oli ykkös asia ja sanansa hän uskalsi sanoa myös politiikoille. "Saatanan tunarit".

Koiviston aikana pidettiin kiinni vahvasta markasta, lopulta pakon edessä taivuttiin päästämään markka kellumaan. Samaan aikaan valuuttalainat tulivat mahdollisiksi ja pankinjohtajat näkivät mahdollisuuden hyötyä kurssieroista 1988-1990. Tämä johti ennen näkemättömään finanssialan kriisiin, joissa lähes jokainen pankki oli ottanut liikaa valuuttaa sisään täysin välittämättä Suomen Pankin määräyksistä. Mitä teki Koivisto entisenä pankkimiehenä? Hän päätti pelastaa nämä laittomasti toimineet pankinjohtajat ja tuhota terveen ja työllistävän PK -yrityssektorin. 

Alkoi ennennäkemätön jahti, joilla ajettiin yritykset vaikeuksiin: Shekkitilit takavarikoitiin, jotta et pystynyt enää maksamaan laskujasi, verojasi, lainojasi. Velan vakuudeksi antamasi omaisuus aliarvostettiin, jotta saatiin näyttämään, että yrittäjällä oli liikaa velkaa. Koko järjestelmä alistettiin palvelemaan pankinjohtajien pelastamista ja yrittäjien, takaajien sekä asuntovelkaloukkuun jääneiden ihmisten tuhoamista.  Henkisesti heidän selkärankansa murrettiin jatkuvilla lehtikirjoituksilla ja tv-ohjelmilla, joissa jylistiin : Kansa on ottanut liikaa velkaa - velalliset pitää tuomita" Ketään ei kiinnostanut totuus edes 10 vuotta myöhemmin, jolloin eräs oikeusministeriön lainsäädäntöneuvos totesi; "Nämä ovat arvokysymyksiä". Tämä, jos mikä sisältää vihapuheen tunnusmerkit - siinä tuomittiin koko kansa kurjuuteen, vain muutaman ahneen politiikon ja pankinjohtajan takia. Hävetkää! 

UHRIT MAKSAVAT EDELLEEN - VÄÄRYYS ON KORJATTAVA!

Uhrit ovat yrittäneet käydä oikeutta, sitä saamatta, sillä joku tässä maassa on päättänyt, että UHREJA ON LIIKAA - TULISI HURJA TYÖ JA VALTAVAT KORVAUKSET (Paavo Nikula)! Rohkeimmat uhreista ovat kirjoittaneet päättäjille, ministereille, kansanedustajille ja joka kerta vastaus on sama: "Nehän ovat historiaa" tai "Emme voi puuttua yksittäistapauksiin" Meillä on siis 540 000 yksittäistapausta, joissa on aivan samat kuviot ja he maksavat edelleen v. 2016! Tässä on melkoinen ristiriita, koska kyseessä on Ihmisoikeussopimuksen vastainen tilanne - Suomi siis rikkoo tietoisesti em.sopimusta satojatuhansia ihmisiä kohtaan Suomessa - ja silti hakee YK:n Ihmisoikeuskomission jäseneksi 2022 - sallikaa minun nauraa kyynelten läpi. 

Ongelma tiedetään ja tunnustetaan (Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö 2015 ja Pääministeri Juha Sipilä sekä 2015 että 2016) -jopa myönnetään, että uhreille pitää korvata. Näiden kahden ihmisen anteeksipyyntöä lukuunottamatta -uhrien asemassa ei ole edelleenkään tapahtunut yhtään mitään! Mitään ei ole tapahtunut edes oikeusministeriössä, vaikka Velallisten Tuki johtoryhmällä olemme vaatineet puolueettoman totuusfoorumin perustamista jo 1.7.2015 ja uudistaneet pyyntömme tammikuussa 2016. Olemme lähettäneet kirjeitä kansanedustajille, pyrkineet vaikuttamaan valiokuntiin - kaikkialla on tärkeämpää puhua maahanmuuttajien ongelmista, kuin miljoonan oman kansalaisen hädästä. Hävetkää!

Yli viidesosalle osalle kansasta Suomen velanperintäjärjestelmästä, on tullut mielivaltainen ryöstö, jossa ihmisen toimeentulo ajetaan niin ahtaalle, että siitä kärsii jo kolmas sukupolvi. Ulosottovirastot myyvät alihintaan omaisuuksia, jonka jälkeen myös valtio alkaa menettää rahaa luottotappioiden tai niiden korkojen kautta. Velallisen omaisuudella tehdään bisnestä -jonkun muun, kuin sen oikean omistajan eli velallisen hyväksi. Hän ajautuu sosiaalitoimen asiakkaaksi, ei saa töitä, ei puhelinta, ei vakuutusta jne. Perintätoimistojen rahavirta kuljettaa suomalaisten rahaa ulos rajojen -veroparatiiseihin. Pankit merkitsevät velat luottotappioiksi ja omaisuuksista saamansa varat liikevoitoksi - maksumieheksi jää velallisen lisäksi koko Suomen valtio. Valtio on velkaa yli 100 miljardia ja se kasvaa juuri niin kauan, kuin meillä vallitsee mielivalta yrittäjiä ja velallisia kohtaan.

 

HYVÄT PÄÄTTÄJÄT! TE SIIS HYVÄKSYTTE RIKOLLISEN PANKKI- JA PERINTÄTOIMINNAN SUOMESSA!

ONGELMA TIEDETÄÄN JA VÄÄRYYDET ON KORJATTAVA!

OIKEUSVALTIOSSA, LAITTOMASTI TOIMINEET PANKINJOHTAJAT ON LAITETTAVA LOPULTAKIN VASTUUSEEN TEOISTAAN JA HEIDÄN UHREILLEEN ON KORVATTAVA VAHINGOT!

 

Hilkka Laikko

Velallisten Tuki, Johtoryhmä, Tiedottaja

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Hilkka!

Totuutta myös peräten

Jorma Jaakkola
http://jormajaakkola.fi/

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Jorman kotisivuilta löytyy kaikki tietämisen arvoinen, kuka teki mitä ja milloin. Suomen valtio on nyt yli 100 miljardia velkaa. Me emme voi jatkaa tällä tiellä, sillä kun meistä aika jättää, meidän jälkeläisemme tulevat kiroamaan tämän sukupolven maksaessaan sellaista velkaa, jonka meidän sukupolvemme on ottanut.

Totuus on perattava pohjamutia myöden, vain siten Suomella on mahdollisuus selvitä. Me tarvitsemme jokaisen työikäisen rakentamaan tätä maata, mutta emme ilman palkkaa tai pelkällä työttömyysrahalla. Työn teettäminen ilman palkkaa on tietääkseni laitonta - ethän saa talkoissa pitää ihmisiä edes omakotityömaalla ilman veroseuraamuksia.

Samat virheet toteutetaan yhä uudelleen ja uudelleen -eikä puututa rakenteelliseen vääristymään, joka syö koko valtion tuloksentekoa. Tuo vääristymä on koko velanperintäjärjestelmä. Nyt ei kannata kuunnella pankkilobbareita, vaan ajatella koko kansan ja valtion etua.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Hilkka!

Kaikkia taustoja 1990-luvun lamasta ei vielä ole laitettu kotisivulleni.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Hilkka, kirjoitit:

"Nykyään on suorastaan muotia leimata kaikki, vähänkin yhteiskuntakritiikkiä harjoittavat henkilöt ja tahot, vihapuhetta levittäviksi anarkisteiksi. Suomeen on muodostunut kulttuuri, jossa vain tietyt valtaapitävät tahot saavat keskustella maamme ongelmista. Muiden mielipiteet tuomitaan väärinä tai vihapuheina."

Tai vain vaietaan.

Käyttäjän karjala kuva
Veikko Saksi

Kiitos kirjoituksestasi, Hilkka! On se ihmeellinen päätös, että uhreja on liikaa, ei asiaa voi selvittää. Miksi uhreja tehtiin niin paljon? Sitä sopii kysyä Koivistolta ja sen ajan johtavilta poliitikoilta. Osa heistä on edelleen merkittävissä asemissa tässä yhteiskunnassa.

Mutta kuinka monta rikolliseksi tuomittua velallista on johtavassa asemassa nykyään? Eipä niitä taida olla yhtään. Suomi on outo maa. Saat olla vain kerran eri mieltä. Jos olet toista tai useamman kerran eri mieltä, olet häirikkö ja sinut suljetaan päätöksenteosta pois.

Maailmalla on monta maata, jossa vanhoja vääryyksiä on oikaistu. Esim. Uuden-Seelannin maorit ovat nyt suurin metsänomistajaryhmä, kun 1840 ryöstön väärät päätökset korjattiin.

Pääministeri Kevin Rudd pyysi helmikuussa 2008 anteeksi aboriginaaleilta lasten pakkohuostaanotosta. Anteeksipyyntöön liittyi korvauksia.

Muita maita olivat esim. Italia, Kanada, Saksa, Japani, Tsekki, Puola, paavi pyysi anteeksi vuoden 1415 teloituksia ... Ehkä mielenkiintoisin on NYLIC eli suuri amerikkalainen vakuutusyhtiö, joka päätti myöntää hyvityksiä vuoden 1882 alkaen Ottomaanien valtakunnan ns. kreikkalaisista vakuutuskirjoista.

Joten esimerkkejä erittäin vanhoistakin asioista ja niiden selvittämisestä on. Suomi on samanlainen kuin Venäjä, joka ei ole koskaan pyytänyt sen paremmin punaisen terrorin tekoja kuin muitakaan väärintekemiään anteeksi - saati korvannut niitä.

Joten Hilkan kysymys siitä, milloin Suomi alkaa toteuttaa ihmisoikeuksia, joista se rinta röyhyllä puhuu esim. YK:ssa? On aika korjata niin ns. pankkikriisi kuin evakkojen väärä kohtelu kuin monta muuta asiaa.

Ketkä tässä häviävät? Vain ne tunnottomat poliitikot, jotka ajavat omaa etuaan. Se on heille aivan oikein!

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Blogisti väittää:"Nykyään on suorastaan muotia leimata kaikki, vähänkin yhteiskuntakritiikkiä harjoittavat henkilöt ja tahot, vihapuhetta levittäviksi anarkisteiksi."

Tästä olisi mielenkiintoista kuulla esimerkkejä. Itse en pidä yhteiskuntakritiikkiä harjoittavaa henkilöä anarkistina; kritiikkiä voi esittää kovin monella tavalla.

Toisaalta suorat tappouhkaukset, perheeseen tai lapsiin kohdistuvat pelottelu- ja mustamaalauskampanjat, valheiden levittäminen esim. kirjoittajan sairauksista yms. ovat vihapuhetta, kuten yleensäkin henkilöön käyvä arvostelu.

Jos tosiaan "KAIKKI, vähänkin yhteiskuntakritiikkiä harjoittavat henkilöt ja tahot" leimataan "vihapuhetta levittäviksi anarkisteiksi", olisi hyvä kuulla esimerkkejä. Epäilen väitettäsi.

Käyttäjän LeoPatrikainen kuva
Leo Patrikainen

Jokaisen heistä 15 000 itsemurhan tehneistä olisi pitänyt ottaa mukaansa 2-3 ulkopuolista, niin Suomesta olisi tullut oikeusvaltio. Muu maailma olisi käynyt päättäjien kimppuun ja ohjannut ongelmien hoidoissa. Vihdin signaali on valitettava, mutta näistä syntyy reaktio ja seuraamuksia niiden myötä. Monet odottavat jäljellä olevan elinajan diagnoosia ikäville seuraamuksille. Vain ihme on varjellut päättäjiä, vain ihme.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Oikeusministeri Lindström - älkää antako enää tulla lisää uhreja -niitä on jo liikaa.

Olemme pelänneet Velallisten Tuki ryhmässä ja jopa varoittaneet, että pinnan alla on paljon 90-luvusta lähtien patoutunutta katkeruutta ja vihaa. Järjettömään, Ihmisoikeuksia polkevaan, ja laittomaan velanperintäjärjestelmään on pikaisesti puututtava ja uudistettava koko velanperintäjärjestelmä nopealla aikataululla. Velkojien, perintätoimistojen, pankkien ja ulosoton mielivaltaiseen toimintaan, on luotava Perustuslain ja Ihmisoikeussopimuksen mukaiset säännöt.

Montako uhria PK-yrittäjäsektori tarvitsee vielä lisää, ennen kuin Oikeusministerinä ymmärrätte tilanteen vakavuuden? 14 500 itsemurhaa 90-luvun takia ja nyt alkaa tulla uusia uhreja. Maatalousyrittäjiä häädetään jo satoja vuosia vanhoilta tiloiltaan....katkeruus kasvaa jo monessa sukupolvessa.

Vihdin tapauksen taustalla, laiton pankkitilin tyhjennys. Lopputulos on karmea ja vain siksi, että viranomaiset eivät millään tavalla auttaneet yrittäjää -vaan laiton tilin tyhjennys vaimon tililtä vei 71 000 euroa perheeltä. Tuloksena: Yrittäjän itsemurha, 1 kuollut poliisi ja toinen vakavasti loukkaantunut. Suruvalittelumme kaikille omaisille.

Pyydän, että tutustutte ministerinä tapauksen taustoihin ja pyydän, että kuuntelette meitä -vihdoinkin. Ongelma koskee satojatuhansia ihmisiä - heidät ryöstetään puti-puhtaaksi, omaisuudet aliarvostetaan ja myydään pilkkahintaan, estetään työnteko, puhelin, asunto, vakuutukset. Epäoikeudenmukaisuus synnyttää katkeruutta ja vihaa. PK-yrittäjiä on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti jo 25 vuotta - älkää antako sen jatkua.

Velallisten Tuki johtoryhmä pyrkii vaikuttamaan kaikin mahdollisin keinoin, jotta lopultakin 25 vuotta jatkuneeseen, PK-yrittäjien oikeusturvan loukkauksiin puututaan ja järjestelmä luodaan tukemaan työllistävää yrittäjää. Olemme surullisia - jälleen uusia uhreja - täysin tarpeettomasti. Saamme jatkuvasti epätoivoisia viestejä, epätoivoisilta perheiltä - auttakaa - me emme jaksa enää.

Tämän perheen tilanne tuli tietoomme vasta, kun pahin oli jo tapahtunut. Minä rukoilen, että tämä tapaus taustoineen herättää koko hallituksen.

Ei enää yhtään uhria järjettömän velanperintäjärjestelmän takia!

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Ulosottovirastot eivät todellakaan etukäteen informoi miten ja milloin velalliselta viedään koko omaisuus. Silloin kun ihminen kokee tulleensa yhteiskunnan lynkkaamaksi niin jotkut toimivat näin radikaalisti. Surullista että tässäkin lopputuloksena oli ihmishenkien menetys! Siitä huolimatta ihmettelen ettei näin äärimmäisiä reaktioita ole sattunut vielä enempää.

Maamme korkein johto on ja näköjään haluaa olla jatkossakin "autuaan tietämätön" näistä UO-virastojen "liiketoiminnoista"?

Ilmeisesti julkinen sektori ja pakolaisvirrat ym. syövät niin paljon varoja että niiltä joilla vielä yksikin killinki sattuu taskun pohjalla olemaan niin se otetaan tavalla tai toisella?

Pistetään joku "työn raskaan raataja" joka on "pienen ikänsä" yrittänyt vain tulla toimeen (h..tinmoisella raatamisella), niin semmonen on hyvä "viime metreillä" putsata ja napsia omaisuudet "paremmin tarvitseville"..

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Hilkka -

En tiennytkään tuon Vihdin yhteydestä näihin asioihin... karmeaa.

Jotain karmeaa tapahtuu koko ajan minullekin ja perheelleni. En tiedä mikä puhe vaikkapa viimeisin blogini on mutta miten muuten saa asioita nostettua tikunnokkaan kuin kunnolla haastamalla -

Herätyspuhe - HERÄTYS SUOMALAISET tehdään yhdessä jotain!

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2187...

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Petri - vielä ei ole aika antaa periksi. Meidän on kirjoitettava, herätettävä kansanedustajat - vaadittava, että velanperintäjärjestelmä puretaan ja laitetaan aivan uusiksi.

Muutokselle on nopeita mahdollisuuksia ja näiden mahdollisuuksien päällä istuu Oikeusministeri. Tilitysvelvollisuus on Rikoslaissa 28 luku 4§ 3 mom ja 5§, jos omaisuus oli arvokas. Tilityksen laiminlyönti on kavallus - päättäjät ja viranomaiset katsovat päältä ja hyväksyvät, kun pankinjohtajat ja perintätoimistot ulosoton suojeluksessa tekevät rikoksia. Oikeuslaitos ei puutu!

Törkeimmissä tapauksissa viranomaisskoneisto toimimaan eli pankki ja perintätoimisto verotarkastuksiin, johtajat tuomioistuimen eteen ja kaappiin omaisuuksien kavaltamisesta ja jos ulosottoviranomainen on auttanut kavalluksessa, sama seuraamus ja kaikille korvausvelvollisuus.

Meillä on laki - sitä ei vaan käytännössä noudata.

Toimituksen poiminnat