VIHAPUHE – MISTÄ KAIKKI JOHTUU?

 

VIHAPUHE

Nykyään on suorastaan muotia leimata kaikki, vähänkin yhteiskuntakritiikkiä harjoittavat henkilöt ja tahot, vihapuhetta levittäviksi anarkisteiksi. Suomeen on muodostunut kulttuuri, jossa vain tietyt valtaapitävät tahot saavat keskustella maamme ongelmista. Muiden mielipiteet tuomitaan väärinä tai vihapuheina. Demokraattisessa valtiossa ei kuitenkaan voi olla näin, vaan on nähtävä pintaa syvemmälle, jotta voidaan korjata niitä ongelmia, jotka ovat synnyttäneet vihaisuutta ja katkeruutta. 

Mistä siis onnellisen Suomen kansan, oikeudenmukaisen isänmaan ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion nykyinen tilanne – Suomen kansan pahoinvointi – on syntynyt?

Miten Suomesta on tullut toimeentulon alarajalla elävä, vihainen kansakunta? 

Miksi täällä ei saa oikeutta? Tilastokeskus vahvistaa, että meillä on vähintään 400 000 oikeuden tuomiota, jotka ovat vääriä ja tuomarit jopa myöntävät tekevänsä vääriä päätöksiä.

Miten Suomesta on tullut maa, jossa ihmiset kokevat, että tämä on hyvintointivaltio vain valtaapitävälle eliitille – ei koko kansalle?

HISTORIA – MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA?

Sellainen kansa, joka ei tunne tai myönnä historiaansa – myös virheitään ja korjaa niitä -on tuhoon tuomittu. 

SS-upsereita on tuomittu juutalaisten julmista teloituksista toisen maailmansodan aikana  -viimeksi tällä viikolla yli 90-vuotias vartija sai tuomion julmuuksista. Useita maailman johtajia on vuosien varrella tuomittu kansaa vastaan tehdyistä julmuuksista ja talousrikoksista, jotka ovat johtaneet maan perikatoon. Mistä siis kumpuaa suomalaisten tyytymättömyys?

Edesmenneen Presidenttimme, Urho Kekkosen aikana Suomella ei juuri ollut valtionvelkaa ulkomaille normaalia enempää. Hänestä ollaan montaa mieltä, mutta hän osasi luovia slaavilaisen kulttuurin ja henkilösuhteiden viidakossa – luoden hyvät henkilökohtaiset ja kauppasuhteet naapuriimme. Hän jylisi ammattiyhdistysliikkeille, kun tarvittiin vahvaa johtajuutta ja joku sanomaan ammattiyhdistysliikkeille, että kansan hyvinvointia ei vaaranneta  lakoilla. Hän oli maan ISÄ, jolle Suomen kansan etu oli ykkös asia ja sanansa hän uskalsi sanoa myös politiikoille. "Saatanan tunarit".

Koiviston aikana pidettiin kiinni vahvasta markasta, lopulta pakon edessä taivuttiin päästämään markka kellumaan. Samaan aikaan valuuttalainat tulivat mahdollisiksi ja pankinjohtajat näkivät mahdollisuuden hyötyä kurssieroista 1988-1990. Tämä johti ennen näkemättömään finanssialan kriisiin, joissa lähes jokainen pankki oli ottanut liikaa valuuttaa sisään täysin välittämättä Suomen Pankin määräyksistä. Mitä teki Koivisto entisenä pankkimiehenä? Hän päätti pelastaa nämä laittomasti toimineet pankinjohtajat ja tuhota terveen ja työllistävän PK -yrityssektorin. 

Alkoi ennennäkemätön jahti, joilla ajettiin yritykset vaikeuksiin: Shekkitilit takavarikoitiin, jotta et pystynyt enää maksamaan laskujasi, verojasi, lainojasi. Velan vakuudeksi antamasi omaisuus aliarvostettiin, jotta saatiin näyttämään, että yrittäjällä oli liikaa velkaa. Koko järjestelmä alistettiin palvelemaan pankinjohtajien pelastamista ja yrittäjien, takaajien sekä asuntovelkaloukkuun jääneiden ihmisten tuhoamista.  Henkisesti heidän selkärankansa murrettiin jatkuvilla lehtikirjoituksilla ja tv-ohjelmilla, joissa jylistiin : Kansa on ottanut liikaa velkaa – velalliset pitää tuomita" Ketään ei kiinnostanut totuus edes 10 vuotta myöhemmin, jolloin eräs oikeusministeriön lainsäädäntöneuvos totesi; "Nämä ovat arvokysymyksiä". Tämä, jos mikä sisältää vihapuheen tunnusmerkit – siinä tuomittiin koko kansa kurjuuteen, vain muutaman ahneen politiikon ja pankinjohtajan takia. Hävetkää! 

UHRIT MAKSAVAT EDELLEEN – VÄÄRYYS ON KORJATTAVA!

Uhrit ovat yrittäneet käydä oikeutta, sitä saamatta, sillä joku tässä maassa on päättänyt, että UHREJA ON LIIKAA – TULISI HURJA TYÖ JA VALTAVAT KORVAUKSET (Paavo Nikula)! Rohkeimmat uhreista ovat kirjoittaneet päättäjille, ministereille, kansanedustajille ja joka kerta vastaus on sama: "Nehän ovat historiaa" tai "Emme voi puuttua yksittäistapauksiin" Meillä on siis 540 000 yksittäistapausta, joissa on aivan samat kuviot ja he maksavat edelleen v. 2016! Tässä on melkoinen ristiriita, koska kyseessä on Ihmisoikeussopimuksen vastainen tilanne – Suomi siis rikkoo tietoisesti em.sopimusta satojatuhansia ihmisiä kohtaan Suomessa – ja silti hakee YK:n Ihmisoikeuskomission jäseneksi 2022 – sallikaa minun nauraa kyynelten läpi. 

Ongelma tiedetään ja tunnustetaan (Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö 2015 ja Pääministeri Juha Sipilä sekä 2015 että 2016) -jopa myönnetään, että uhreille pitää korvata. Näiden kahden ihmisen anteeksipyyntöä lukuunottamatta -uhrien asemassa ei ole edelleenkään tapahtunut yhtään mitään! Mitään ei ole tapahtunut edes oikeusministeriössä, vaikka Velallisten Tuki johtoryhmällä olemme vaatineet puolueettoman totuusfoorumin perustamista jo 1.7.2015 ja uudistaneet pyyntömme tammikuussa 2016. Olemme lähettäneet kirjeitä kansanedustajille, pyrkineet vaikuttamaan valiokuntiin – kaikkialla on tärkeämpää puhua maahanmuuttajien ongelmista, kuin miljoonan oman kansalaisen hädästä. Hävetkää!

Yli viidesosalle osalle kansasta Suomen velanperintäjärjestelmästä, on tullut mielivaltainen ryöstö, jossa ihmisen toimeentulo ajetaan niin ahtaalle, että siitä kärsii jo kolmas sukupolvi. Ulosottovirastot myyvät alihintaan omaisuuksia, jonka jälkeen myös valtio alkaa menettää rahaa luottotappioiden tai niiden korkojen kautta. Velallisen omaisuudella tehdään bisnestä -jonkun muun, kuin sen oikean omistajan eli velallisen hyväksi. Hän ajautuu sosiaalitoimen asiakkaaksi, ei saa töitä, ei puhelinta, ei vakuutusta jne. Perintätoimistojen rahavirta kuljettaa suomalaisten rahaa ulos rajojen -veroparatiiseihin. Pankit merkitsevät velat luottotappioiksi ja omaisuuksista saamansa varat liikevoitoksi – maksumieheksi jää velallisen lisäksi koko Suomen valtio. Valtio on velkaa yli 100 miljardia ja se kasvaa juuri niin kauan, kuin meillä vallitsee mielivalta yrittäjiä ja velallisia kohtaan.

 

HYVÄT PÄÄTTÄJÄT! TE SIIS HYVÄKSYTTE RIKOLLISEN PANKKI- JA PERINTÄTOIMINNAN SUOMESSA!

ONGELMA TIEDETÄÄN JA VÄÄRYYDET ON KORJATTAVA!

OIKEUSVALTIOSSA, LAITTOMASTI TOIMINEET PANKINJOHTAJAT ON LAITETTAVA LOPULTAKIN VASTUUSEEN TEOISTAAN JA HEIDÄN UHREILLEEN ON KORVATTAVA VAHINGOT!

 

Hilkka Laikko

Velallisten Tuki, Johtoryhmä, Tiedottaja

 

hilkkamlaikko
Muut Uusikaupunki

Markkinointi -konsultti,Vertaistukea velallisille -ryhmän johtoryhmän jäsen, tiedottaja, asiakaspalvelukouluttaja, oikeustaistelija,jonka päätehtävä on saada 1990 -luvun yrittäjille, takaajille ja laittomasti velkavankeuteen alistetuille oikeutta. Motto: Suomen Lain kunnioitus on palautettava takaisin sille kuuluvaan arvoonsa. Suomen valtio ja tavallinen kansa ovat menettäneet rahansa valtion vahingoksi toimineiden 90-luvun pankinjohtajien ja valuuttakeinottelijoiden taskuihin. Kansan parhaaksi tarkoitetut verorahat, valuvat yli 26 vuotta myöhemmin edelleen vääriin taskuihin - Suomen lain vastaisesti. Uhreja kohdellaan täysin lain vastaisesti, sekä Perustuslain että European Convention on Human Rights näkökulmasta. Suomi ei ole oikeusvaltio ennen, kuin 90.luvun vääryydet korjataan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu