VELKAVANGIT SUOMESSA – LISÄÄ TULEE JOKA PÄIVÄ

 

SUOMEN KANSA ON VELKAORJINA

 

Velkaorjuus tarkoittaa sitä, että lainanottaja tai hänen läheisensä joutuu tekemään velan lyhentämiseksi työtä, mutta velkaa ei silti lyhennetä työn kohtuullisen arvon mukaan, tai työn kestoa tai luonnetta ei ole määritelty.[1] Velkaorjuus on orjuuden yksi muoto, ja siten virallisesti rikos Suomessa ja kaikkialla maailmassa.[2] Tosiasiassa velkaorjuudesta kuitenkin kärsii yhä noin 20 miljoonaa ihmistä.[3] Lainaus Wikipediasta

 

ME MAKSAMME VELKAA,,,,,,,90 LUVULTA 

"Maksa velkas" sanovat tyhmät suomalaiset (anteeksi) – ne, joilla ei ole käsitystä suuremmasta kuviosta, miksi Suomi Oy:n talous on kuralla. 

Edelleen tänä päivänä 100 000 euron velalle vaaditaan 200  000 vakuudet (Siis Sinun itse maksamaasi – ihan ikiomaa omaisuuttasi), mutta velan maksu tilanteessa tuo velallisen oma omaisuus myydään – lain vastaisesti – alihintaan jopa kymppitonnilla (10 000). Ala siinä sitten yrittämään, laita oma. itse hankittu omaisuus takuuksi, kun jo lainaa ottaessasi tiedät, että vaikeuksien tullen koko Suomi OY AB sosiaalitoimea myöden kääntää Sinulle selkäsi. 

"Maksa velkas" ja "ite otit – älä itke meille" sanoo suurin osa veronmaksajakansasta. Vaan itse asiassa, kuka maksaa sen, että pankit ja perintäyhtiöt voivat  "paksusti" tässä maassa? Joka ainoa ihminen ja osasyyllinen on veronmaksaja, koska sallimme laittoman perinnän rehottaa. 

En ole nähnyt yhtä ainoaa pankkia tai perintäyhtiötä, joka olisi tehnyt tilityksen velan, suoritusten, takaajien suoritusten tai realisoinneista saatujen varojen välille. Tämä toiminta on Rikoslain 28 luvun 4§ 3 mom. ja 5§ mukaan laitonta. Miten on mahdollista, että tässä ns, oikeusvaltiossa – täysin lain vastaisesti – pidetään 90-luvun ihmisiä velkavankeudessa? 1,5 miljoonan velasta, 5 miljoonan suorituksilla, on 10 miljoonaa jäljellä – siis pankin mukaan, joka pitää edelleen "velkaa" kirjanpidossaan ja taseissaan eli kykenee vähentämään veronmaksuvelvoitettaan valtiolle joka ainoa vuosi luottotappioiden korkovähennysoikeuden kautta 18%, mukaan eli SINÄ HYVÄ VERONMAKSAJA MAKSAT -OLET JO MAKSANUT 1,3 MILJOONAA EUROA LEIKKAUKSINA!

Yksittäistapaus, sanovat kansanedustajat – näitä on jo satojatuhansia! Sitäpaitsi Perustuslain 29§ velvoittaa puuttumaan jo yhteenkin. EIT paukuttaa jatkuvasti ihmisoikeusrikkomuksen tuomioita Suomelle – jo satoja, mutta mikään ei saa hallituksien suuntaa muuttumaan – nykyisellä on vielä aikaa. 

 

SUOMEN HUOLTOSUHDE

1965 huoltosuhteemme oli 6 työssäolevaa, 1 siis YKSI vaikeuksissa oleva, nyt 6 työssäkäyvää vastaa jo 8 KAHDEKSASTA  vaikeuksissa olevasta ja ennuste vuodelle 2025 on 6 suhde 16. SINÄ MAKSAT, JOS ET MUUTEN – LEIKKAUKSINA!

Mitäs mieltä veronamaksaja olet – ihan ITE -pitäisikö meidän hypätä pois surmanajon kehästä ja käyttää Islannin mallia? PitäIsikö ihan oikeasti tehdä Fixit, kun Brexit on jo todellisuutta? Jos yksi vanhimmista EU jäsenistä toteaa, että EU järjestelmässä ei ole järkeä – pitäisikö meidänkin lopulta myöntää se?

 

 VOI ME HÖLMÖLÄISET

"Kiva, kun olemme Euroopan ytimessä!" Blondi viisautta olemme saaneet kuulla takavuosina. Meitä käytetään pelkästään hyväksi, maksumiehinä Euroopan maiden pankkien sähläysten maksumiehinä – so simble – SINÄ MAKSAT! Oletko valmis? Deutsche Bank eli Saksa pelastetaan seuraavaksi – haluatko ihan oikeasti jatkaa, jotta Suomi lypsetään kuivaksi?

Samaan aikaan käännämme selkämme omien kansalaistemme hädälle, jotka ovat ilman omaa syytään joutuneet ongelmiin – kiitos aiempien hallitusten,

 

Terveisin: Velallisten Tuki johtoryhmän tiedottaja Hilkka Laikko

ps. Tämä on minun mielipiteeni – entäs Sinun?

pss. Tämä on erityisesti Arin puolesta Lapissa – ja terveisin Enontekijön sosiaalitoimelle, joka ei vastaa sen paremmin soittoihin, kuin soittopyyntöihin. 

 

 

 

 

 

hilkkamlaikko
Muut Uusikaupunki

Markkinointi -konsultti,Vertaistukea velallisille -ryhmän johtoryhmän jäsen, tiedottaja, asiakaspalvelukouluttaja, oikeustaistelija,jonka päätehtävä on saada 1990 -luvun yrittäjille, takaajille ja laittomasti velkavankeuteen alistetuille oikeutta. Motto: Suomen Lain kunnioitus on palautettava takaisin sille kuuluvaan arvoonsa. Suomen valtio ja tavallinen kansa ovat menettäneet rahansa valtion vahingoksi toimineiden 90-luvun pankinjohtajien ja valuuttakeinottelijoiden taskuihin. Kansan parhaaksi tarkoitetut verorahat, valuvat yli 26 vuotta myöhemmin edelleen vääriin taskuihin - Suomen lain vastaisesti. Uhreja kohdellaan täysin lain vastaisesti, sekä Perustuslain että European Convention on Human Rights näkökulmasta. Suomi ei ole oikeusvaltio ennen, kuin 90.luvun vääryydet korjataan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu