hilkkamlaikko Mustatalous kuriin - Suomen kansalle elinmahdollisuus

VELKAVANGIT SUOMESSA - LISÄÄ TULEE JOKA PÄIVÄ

 

SUOMEN KANSA ON VELKAORJINA

 

Velkaorjuus tarkoittaa sitä, että lainanottaja tai hänen läheisensä joutuu tekemään velan lyhentämiseksi työtä, mutta velkaa ei silti lyhennetä työn kohtuullisen arvon mukaan, tai työn kestoa tai luonnetta ei ole määritelty.[1] Velkaorjuus on orjuuden yksi muoto, ja siten virallisesti rikos Suomessa ja kaikkialla maailmassa.[2] Tosiasiassa velkaorjuudesta kuitenkin kärsii yhä noin 20 miljoonaa ihmistä.[3] Lainaus Wikipediasta

 

ME MAKSAMME VELKAA,,,,,,,90 LUVULTA 

"Maksa velkas" sanovat tyhmät suomalaiset (anteeksi) - ne, joilla ei ole käsitystä suuremmasta kuviosta, miksi Suomi Oy:n talous on kuralla. 

Edelleen tänä päivänä 100 000 euron velalle vaaditaan 200  000 vakuudet (Siis Sinun itse maksamaasi - ihan ikiomaa omaisuuttasi), mutta velan maksu tilanteessa tuo velallisen oma omaisuus myydään - lain vastaisesti - alihintaan jopa kymppitonnilla (10 000). Ala siinä sitten yrittämään, laita oma. itse hankittu omaisuus takuuksi, kun jo lainaa ottaessasi tiedät, että vaikeuksien tullen koko Suomi OY AB sosiaalitoimea myöden kääntää Sinulle selkäsi. 

"Maksa velkas" ja "ite otit - älä itke meille" sanoo suurin osa veronmaksajakansasta. Vaan itse asiassa, kuka maksaa sen, että pankit ja perintäyhtiöt voivat  "paksusti" tässä maassa? Joka ainoa ihminen ja osasyyllinen on veronmaksaja, koska sallimme laittoman perinnän rehottaa. 

En ole nähnyt yhtä ainoaa pankkia tai perintäyhtiötä, joka olisi tehnyt tilityksen velan, suoritusten, takaajien suoritusten tai realisoinneista saatujen varojen välille. Tämä toiminta on Rikoslain 28 luvun 4§ 3 mom. ja 5§ mukaan laitonta. Miten on mahdollista, että tässä ns, oikeusvaltiossa - täysin lain vastaisesti - pidetään 90-luvun ihmisiä velkavankeudessa? 1,5 miljoonan velasta, 5 miljoonan suorituksilla, on 10 miljoonaa jäljellä - siis pankin mukaan, joka pitää edelleen "velkaa" kirjanpidossaan ja taseissaan eli kykenee vähentämään veronmaksuvelvoitettaan valtiolle joka ainoa vuosi luottotappioiden korkovähennysoikeuden kautta 18%, mukaan eli SINÄ HYVÄ VERONMAKSAJA MAKSAT -OLET JO MAKSANUT 1,3 MILJOONAA EUROA LEIKKAUKSINA!

Yksittäistapaus, sanovat kansanedustajat - näitä on jo satojatuhansia! Sitäpaitsi Perustuslain 29§ velvoittaa puuttumaan jo yhteenkin. EIT paukuttaa jatkuvasti ihmisoikeusrikkomuksen tuomioita Suomelle - jo satoja, mutta mikään ei saa hallituksien suuntaa muuttumaan - nykyisellä on vielä aikaa. 

 

SUOMEN HUOLTOSUHDE

1965 huoltosuhteemme oli 6 työssäolevaa, 1 siis YKSI vaikeuksissa oleva, nyt 6 työssäkäyvää vastaa jo 8 KAHDEKSASTA  vaikeuksissa olevasta ja ennuste vuodelle 2025 on 6 suhde 16. SINÄ MAKSAT, JOS ET MUUTEN - LEIKKAUKSINA!

Mitäs mieltä veronamaksaja olet - ihan ITE -pitäisikö meidän hypätä pois surmanajon kehästä ja käyttää Islannin mallia? PitäIsikö ihan oikeasti tehdä Fixit, kun Brexit on jo todellisuutta? Jos yksi vanhimmista EU jäsenistä toteaa, että EU järjestelmässä ei ole järkeä - pitäisikö meidänkin lopulta myöntää se?

 

 VOI ME HÖLMÖLÄISET

"Kiva, kun olemme Euroopan ytimessä!" Blondi viisautta olemme saaneet kuulla takavuosina. Meitä käytetään pelkästään hyväksi, maksumiehinä Euroopan maiden pankkien sähläysten maksumiehinä - so simble - SINÄ MAKSAT! Oletko valmis? Deutsche Bank eli Saksa pelastetaan seuraavaksi - haluatko ihan oikeasti jatkaa, jotta Suomi lypsetään kuivaksi?

Samaan aikaan käännämme selkämme omien kansalaistemme hädälle, jotka ovat ilman omaa syytään joutuneet ongelmiin - kiitos aiempien hallitusten,

 

Terveisin: Velallisten Tuki johtoryhmän tiedottaja Hilkka Laikko

ps. Tämä on minun mielipiteeni - entäs Sinun?

pss. Tämä on erityisesti Arin puolesta Lapissa - ja terveisin Enontekijön sosiaalitoimelle, joka ei vastaa sen paremmin soittoihin, kuin soittopyyntöihin. 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Hyvä kirjoitus. Toivottavasti myös päättäjilläkin on luetun ymmärrystä.

Btw. Mikähän muuten mahtaa olla kansalaisten mielipde EU sta ja Eurosta tällä hetkellä ? Olisiko eduskunnan syytä päivittää kansan tahtoon liittyvä informaatio. Tämä vaan ihan siksi, ettei tehdä päätöksiä, joitta kansa ei tue.
Sekin on päätös, jos jatketaan kulkua valitulla tiellä rahaliitossa ja myös EU ssa

Pekka Iiskonmaki

Nyt on perinnässä 400.000 kiinteistöveroa ja määrä nousee nopeasti puoleen miljoonaan.

Reijo Jokela

Tuo 400.000 kiinteistöveroa on MYÖHÄSSÄ. Tämä johtunee siitä, että nuo veroliput tulevat kuukausia ennen maksupäivää ja kun maksupäivä koittaa asia on unohtunut kuin sivutulot veroilmoituksesta. Maksu muistetaan vasta silloin kun tulee tuo huomatuslasku. Olen yksi noista 400.000:sta.

Pekka Iiskonmaki

''Sekin on päätös, jos jatketaan kulkua valitulla tiellä rahaliitossa ja myös EU ssa''

Jouko Repo ei huomio, että ero eurosta tarkoittaisi suomalaisten 40% ostovoiman pudotusta.

Minulle se sopii, mutta sopiiko se kaikille?

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

En ottanut tuossa kommentissa kantaa ostovoiman putoamiseen. Se on kyllä toki todennäköistä, että juuri noin käy. Prosenttilukuja en edes lähde arvailemaan.
Mitkä ovat sitten ne taloudessa tapahtuvat vaihtoehdot nykyisten ja jo toteutuneiden kokemusten pohjalta ?

Pekka Iiskonmaki

#4
Minä myönnän, että nopein tapa olisi vauhdittaa Suomen vienti eroamalla eurosta.

Markan arvo olisi 1 euro : 1 markka. Markka hakisi kellutuksella arvonsa ja olisi nopeasti 60 penniä.

Verotusta ja muita rakenteita ei tultaisi muuttamaan. Vienti alkaisi vetää.

Ulkomailta ostetut komponentit, öljy ja muut tuotteet kallistuisivat 40%.

Todellinen hyöty olisi vain kotimaisille tuotteille. Se olisi mannaa sellukapitalisteille ja metsäteollisuudelle.

Suomesta tulisi melkoisen nopeasti kehittyvä talous. Banaanivaltio.

Euro pakottaa muuttamaan rakenteet, vaikka se on tuskastuttavan kallista ja hidasta.

Suomi tyri 90 -luvulla tuhoamalla yrittäjänsä. Se on suurin syy nykyisiin ongelmiin. Sen korjaaminen kestää pari kolme sukupolvet.

Ryöstön jälkeen yrittäjäksi takaisin pääsy ei onnistunut Suomessa. 10.000 yrittäjää muutti yrityksensä mm. Viroon. Moni asuu siellä. Osa sukkuloi.

Tuhansia muutti vielä kauemmaksi.

- Harmaa talous nielaisi eniten yrittäjiä.
- Duunareita on myös valtavasti ulosotossa.
- He ovat toisensa löytäneet.
- Korkea verotus takaa heille markkinat.

Minä en usko Suomen talouden nopeaan nousuun. Talous tulee junnaamaan paikallaan ja kansa köyhtyy.

Onko Suomi jatkossa edes seksikäs maa asua ja toimia yrittäjänä? Suomi on saari. Hankala logistiikka, jonka laatu ei vastaa hintaa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #7

Se on totta, että 90 luku tullaan muistamaan hulluuden ja hölmöjen päättäjien vuosikymmenenä. PK yrityksiä tapettiin kuin kärpäsiä ja samalla rampautettiin nopeasti ja tehokkaasti Suomi. Aho, Lipponen, Koivisto. Olivat soppaa kokkaamassa. Muistan hyvin iltauutisista, Ei devalvoida , kommentin. Loppu onkin sitten historiaa, ja se historia alkoi lupausta seuranneena aamuna. Musta Pekka jäi ulkomaavelkaisen käteen.

Mitä sitten tuohon EU hun ja rahaliittoon kuulumiseen tulee, niin kuten jo ekassa kommentissa sanoin, niin kansalta olisi nyt syytä kysyä. Mitä halutaan ja mitä ei. Tätä kysymystä vaan ei hallituksessa uskalleta tehdä. Riski tehtyjen virheiden paljastumisesta on liian suuri, vai mistä lie johtuu hiljaisuus ja ujostelu ?

Huolimatta lauletuista EU mainoslauluiata ja pidetyistä juhlapuheista ei hyvinvointia vaan tunnu joka paikkaan riittävän. Pienillä mailla, Suomi mukaan lukien, ei taida olla tulevaisuutta isojen hiekkalaatikossa. Talouskehitys lukujen valossa sen kertoo. Pts ehkä sitten halpatyövoiman tuottajana. Kuten on jo nähty mm ssa Balttian maiden suhteen. Tuossa juuri juttelin kaverini kanssa. Kyseli löytyiskös täältäpäin duunia. Hänellä kun on 10 hyvää duunaria Riikassa. Töitä ei vaan tahdo kaikille löytyä. Samoin nuorisotyöttömyys lyö uusia ennätyksiä pöytään. Miten lie Saksassa ?

http://ec.europa.eu/economy_finance/explained/econ...

Suomi jatkaa valitsemallaan tiellä konttaamista vielä pitkään. Yksityissektorilla tilanne ei tosiaankaan pikaisesti muutu, mutta julkinen puoli taas selviää helpommalla. Tässä näkyy se mitallin toinen puoli. Tuottamatonta ja turhaa työtä ei lähdetty ajoissa karsimaan, kulut siis kasvavat jäljelle jääville jäsenille. Ollaankin ylväästi EU n ykkönen julksen sektorin koossa vrt. BKT. Tämä taas ei lisää,tai paranna kilpailukykyä pätkääkään. Varsinkin, kun innovatiivinen teollisuustoiminta on maasta jo hävinnyt / hävitetty, tai myyty halvalla. Esim. Suomen Sokeri koivusokeritutkimuksineen.

Käyttäjän jariojala kuva
Jari Ojala Vastaus kommenttiin #7

"Markan arvo olisi 1 euro : 1 markka. Markka hakisi kellutuksella arvonsa ja olisi nopeasti 60 penniä."

Markkinathan tuon arvon määräisivät, mutta ihan tuollaisiin pudotuksiin en kyllä usko. Tuo lauseesi kuitenkin kuvaa sitä, että euron arvo Suomen tilanteeseen ei ole oikea. Eikä se sitä todella ole. Voisiko Suomi leikata sitten tuon eron verran kuluistaan euroaikana? Mikäli pystyisi, niin osaisivatko esim. yritykset sitten myydä alentuneen jälleenmyyntihinnan pienentämän voiton verran enemmän tavaraa maailmalle, saadakseen edes aikaisemman tilanteen säilymään?

Euron arvoon Suomen leikkauksilla tuskin olisi mitään vaikutusta, korkeintaan se voisi hieman hillitä nousupaineita, josta taas esim. Saksa kiittäisi. Rahapolitiikan menettäminen on osoittautunut vaikeaksi rastiksi.

Sokean uskon sijaan on kerrankin tehtävä kunnolliset laskelmat eri vaihtoehdoista. Pienimpänä muutoksena en todellakaan näe sitä, että voitaisiin oikeasti jälleen itse vaikuttaa asioihin.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Islanti kykeni palauttamaan oikeusvaltioperiaatteet ja kriminalisoimaan pankkien toiminnan valtion vahingoksi - kyllä mekin siihen pystymme - jos tahtoa löytyy.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

On siis sittenkin hyvä, että en ole ottanut velkaa.

Pekka Iiskonmaki

''Mitä sitten tuohon EU hun ja rahaliittoon kuulumiseen tulee, niin kuten jo ekassa kommentissa sanoin, niin kansalta olisi nyt syytä kysyä. Mitä halutaan ja mitä ei.''

Ensin pitää liittyä Natoon ja sitten voi erota eurosta. Euro on osa Suomen turvallisuuspolitiikkaa.

Koivisto oli ihmeen helposti peloteltavissa Moskovassa. Kekkonen oli ihan toista maata.

Käyttäjän OlaviVulkko kuva
Olavi Vulkko

Kaikki tämä rosvoaminen on alkanut sen jälkeen, kun 1987 Kokoomus pääsi ensimmäistä kertaa hallitukseen. Nykyään kaikki poliittiset ryhmät tekevät kuten uusliberalistinen talouspolitiikka vaatii. Lisää rahaa rikkaille. Kaikki verouudistukset lyövät yrittäjää ja duunaria korville ja lisäävät Oligarkkien valtaa ja omaisuutta. Antti Herlin sai Holding-yhtiöönsä 2000 luvun aikana yli 2000 miljoonaa euroa veroprosentilla 0%. Mitä hyötyä siitä on ollut Suomen taloudelle? EI MITÄÄN.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Myös Unitaksen historia on mielenkiintoinen, siis sen Unitaksen, jonka "Nalle" myi Suomen valtiolle 2 miljardilla.

Käyttäjän SeppoRaittila kuva
Seppo Lähdevalo

Mahdottomiin velkoihin loukutetut velalliset ovat kuin kehitysvammaisia, joihin enemmistö kansasta ei halua koskea.

Suosittelenkin etsimään mahdollisuuksia heidän tukemisekseen, tukemaan esimerkiksi velallisten tukiryhmiä...

Velallisten aseman parantamisessa riittää työsarkaa, sillä heidän tapauksensahan osoittavat niin paljaasti pankkien suunnilleen raaimman vallan...

Toimituksen poiminnat