Presidenttiehdokkaat 2018 – Totuus ei pala tulessakaan

EU JA MITÄ SE MEILTÄ SUOMALAISILTA VAATI ja VAATII EDELLEEN?

Paavo Väyrynen höykytti nykyistä Tasavallan Presidentti Sauli Niinistöä aivan oikeasta asiasta – EU liitos ei todellakaan tapahtunut "by the book". Sen tietää jokainen 65 000 ryöstetystä yrittäjästä, jotka vielä ovat hengissä ja ne jotka edelleen v. 2017 taistelevat tai maksavat velkaa, jota ei todellisuudessa ollut. Sen tietää kirvelevästi, jokainen takaaja, joka edelleen maksaa – ulosoton kautta 90-luvun velkoja. Sen tietää jokainen suomalainen, joka menetti kotinsa ahneille pankkiireille 90-luvulla. Sen tietää jokainen velka-ahdinkoon ajettu tänäkin päivänä. Velallista kohdellaan Suomessa julmemmin, kuin ennen mieleltään sairaita Seilin saarella entisinä aikoina – kaikki alkoi 90-luvulta. Tuomioistuimista on tullut pankkien ja perintätoimistojen apureita, jossa mielikuvitukselliset velkavaatimukset menevät läpi, vaikka velkakirjoja tai asianmukaisia laskuja ei esitetä. 

Tasavallan Presidentti Niinistö ei mielellään puhu 90- luvusta – koska hän on itse ollut tekemässä päätöksiä, joiden seurauksista kärsivät kymmenet tuhannet entiset yrittäjät ja sadattuhannet kansalaiset Suomessa edelleen vuonna 2017. Mikä hulluinta, myös koko Suomen talous kärsii edelleen 90-luvun vääristä ratkaisuista, sillä luottotappiokupla muhii pankkien taseissa kasvaen 16% korkoa joka vuosi. Menetämme satojen miljoonien verotulot 90-luvun takia vuosittain. 

Sauli Niinistö tietää, 90- luvulla perustuslakivaliokunnassa istuneena, että tuolloin sekä Ihmisoikeudet että Perustuslaki heitettiin roskakoriin. Syynä oli EU:n jäsenyysehto, jossa Suomen liittymisen ehdoksi asetettiin pankkien vakavaraisuuden nostaminen 8% tasolle 1.1.1995 mennessä. Konkurssikypsät pankit pelastettiin Suomen kansan selkänahasta ja pahimmin kärsivät työllistävät, elinkelpoiset yritykset , joiden omaisuudet ryöstettiin pankeille pilkkahinnalla. 65 000 yritystä kaadettiin, jonka seurauksena 600 000 kansalaista joutui työttömäksi, josta seurauksena kymmeniätuhansia koteja pakkohuutokaupattiin pilkkahintaan.  Pantinhaltijan (pankin) velvollisuudesta säilyttää omaisuuden arvo kukaan ei välitä tänäkään päivänä, vaikka velallisella on oikeus edellyttää, että omaisuuden arvoksi luetaan sama, mikä se on ollut sopimusta tehtäessä. Ulosottovirastojen voudit nuijivat kavereille ja kaverin kaverille alihintaisia kauppoja liukuhihnalta.

On pakko kysyä, miksi Niinistö ei puhu kotimaassaan näiden ihmisten kärsimyksistä ja siitä, että näille ihmisille on maksettava korvaukset heidän menetyksistään, kuten hän CNN TV -kanavalle kertoi vuonna 2013. Sitä on ilmesti helpompi hurskastella maailmalla, kuin puhua rehellisesti kotimaassaan, mitä oikeasti 90-luvun uhreille tehtiin.

On pakko myös kysyä, onko Niinistö unohtanut olleensa vuonna 2000 talouspoliittisessa valiokunnassa, jonka päätöksellä 55 000 Arsenalin syliin ajautunutta 90-luvun uhria myytiin velkaorjiksi PRA Internationalin aputoiminimille; C&A Finlandille ja Aktiv Hansalle, jotka edelleen muuttivat nimensä Aktiv Kapitaliksi ja Aktiv Kapital Portfolioksi. Onko Niinistö tietoinen, että ko. uhrit edelleen maksavat – nyt PRA Suomi nimiselle yhtiölle – täysin lainvastaisesti. Lienee hyvä muistuttaa, että Yhdysvalloissa, jossa tunnetusti oikeuslaitos sentään näissä asioissa toimii, on langetettu 80 miljoonan dollarin sakko PRA Internationalille – laittomasta perinnästä ja kielletty heitä jatkamasta menettelyään. Miksi meillä tällaisen yhtiön annetaan mellastaa – täysin lain vastaisesti?

Milloin meillä Suomen kansalaisilla, yrittäjillä ja takaajilla on lupa odottaa saavamme oikeutta ja korvauksia miljoonien omaisuuksista, jotka meiltä laittomasti vietiin ja osalta viedään edelleen? Milloin Suomessa lopetetaan velkaorjuus? 

Juristina Niinistön täytyy tuntea lainsäädäntö, joten millä oikeudella, ilman velkakirjoja, ilman tilitystä ja asiakkaan suorituksia ylipäätään voidaan tehdä velkomustuomioita tuomioistuimissa? Arsenal uhrit myytiin juuri näin vuonna 2000. Millä oikeudellisella perusteella PRA Suomen edelleen annetaan kiskoa näiltä uhreilta lisää rahaa – millä oikeudella? 

Vielä suurempi kysymys koskee erästä suomalaista pankkiryhmää, joka pitää v. 2017 kirjanpidossaan tekaistuja velkoja 80 luvulta, joita ei koskaan ole ollut olemassakaan, kasvattaen niitä 16% koroilla. Mihin tämä pankki tarvitsee kirjanpidossaan – laittomasti – saatavia, joita ei ole? Tuomioistuimelle ei ole esitetty ainuttakaan velkakirjaa, mutta siitä huolimatta se toteaa velan olevan olemassa. Pelkkä väite siis riittää, velkakirjoja ei vaatimuksesta huolimatta esitetä, mitään tilityksiä asiakkaan suorituksista tai omaisuudesta ei tarvitse tehdä – näin meillä nuijitaan velallisia tuomioistuimissa.

Eikö tämä ole sama, kun minä lähettäisin utopistisen laskun vaikkapa kaikille Teille presidenttiehdokkaille ja  kansanedustajille ja sitkeästi väittäisin pelkällä laskelmalla, että velkaa olette?

 

Hilkka Laikko

Varapuheenjohtaja

Velallisten Tuki ry

 

 

 

 

 

 

hilkkamlaikko
Muut Uusikaupunki

Markkinointi -konsultti,Vertaistukea velallisille -ryhmän johtoryhmän jäsen, tiedottaja, asiakaspalvelukouluttaja, oikeustaistelija,jonka päätehtävä on saada 1990 -luvun yrittäjille, takaajille ja laittomasti velkavankeuteen alistetuille oikeutta. Motto: Suomen Lain kunnioitus on palautettava takaisin sille kuuluvaan arvoonsa. Suomen valtio ja tavallinen kansa ovat menettäneet rahansa valtion vahingoksi toimineiden 90-luvun pankinjohtajien ja valuuttakeinottelijoiden taskuihin. Kansan parhaaksi tarkoitetut verorahat, valuvat yli 26 vuotta myöhemmin edelleen vääriin taskuihin - Suomen lain vastaisesti. Uhreja kohdellaan täysin lain vastaisesti, sekä Perustuslain että European Convention on Human Rights näkökulmasta. Suomi ei ole oikeusvaltio ennen, kuin 90.luvun vääryydet korjataan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu