hilkkamlaikko Mustatalous kuriin - Suomen kansalle elinmahdollisuus

ÄÄNESTÄJÄ - AJATTELE OMILLA AIVOILLA - JA ÄÄNESTÄ

 

SUOMI MATKALLA KOHTI KATASTROFIA

Lähes 400 000 maksuhäiriöistä, joista puolet ovat siellä täysin turhaan

Lähes 600 000 ulosotossa ja jälleen osa laittomasti. Kunnilla, kaupungeilla tai kuntayhtymillä ei ole oikeutta siirtää sairaala,pkl tai tk-laskuja kolmannelle osapuolelle perittäväksi (esim. perintäyhtiölle). Miettikää, mikä tappio kunnille, kaupungeille ja SUOMELLE! Jos Intrumin käsittelyssä 500 euron pkl -laskusta tulee 4000 euroa, niin jokainen käsittää, että tuo 3500 euroa on pois koko kunnan ja valtion tuloista - se löytyy veroparatiisista.

yli 150 000 lasta elää köyhyydessä - HALOO - meidän tulevaisuuden tekijöitä

700 000 köyhyydessä elävää ja Eu - mittarilla köyhyydessä elää 1 250 000

Suomen valtionvelan ollessa lähe 110 miljardia.

 

TOIMENPITEET:

Julkisoikeudelliset laskut pakollisen Asiakasmaksulain 11§ 2 mom noudattamisen piiriin

Ulkomaalaiset perintäyhtiöt joko ulos Suomesta tai veronmaksuvelvollisiksi tuloksestaan ennen konsernisiirtoja

Pikavippifirmat markkinointikieltoon ja  korkokatto 10%

Indeksikorotus 10 vuoden takautumalla takaisin eläkeläisille taannehtivasti

Vanhusten hoitajamitoitus säädettävä pakolliseksi, ulkomaalaiset hoivayritykset veronmaksuvelvollisiksi tuloksestaan ennen konserni siirtoja

Tuloutetaan 40-60 -lukujen työssäkäyvien eläkepotista (pääoma 200 miljardia) - sitä korkokertymää, joka tuonne ulkomaisiin sijoitusyhtiöihin on siirretty valtion vahingoksi. 

Kansalaiset päättämään yhdessä meidän kanssa - ks. Liike Nyt nettiparlamentti. Kysytään Teiltä mielipiteitä koko 4 vuotta - ei vain neljän vuoden välein käydä äänestämässä jotain tyhjiä lupauksia tehneitä, 30 omia etujaan ajaneita takakontti Sippejä.

Kauppakaareen tarkistettu pykälä "Joka vaatii velkaa,jonka tietää virheelliseksi, jo maksetuksi tai muutoin aiheettomaksi tai vanhentuneeksi - maksakoon uhrille korvauksena vähintään puolet vaatimastaan summasta."

Tilitysvelvollisuus jokaiselle, joka pitää hallussaan toisen asiakasvaroja, maksamia suorituksia, tai asiakkaan omaisuuden realisoinnista saatuja varoja - automaattisesti rikosoikeudelliseen vastuuseen RiL 28 luku 4§ 3mom ja 5§ mukaisesti - mikäli tilityksen tekemisessä niskuroidaan.

Kannattaa käydä ennen äänestyspäätöstä

YouTube toinenperspektiivi sivulla

YouTube Hilkka Laikko

YouTube Hjallis Harkimo

YouTube Liike Nyt kansanedustajaehdokkaat

 

Huomenna puhataa muutoksen tuulet - se ei tapahdu vanhojen puolueiden kanssa - vaan johtaa kansan köyhtymiseen ennestään.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Todella hienot tavoitteet, jotka myös itse allekirjoitan. Jos joku kysyy miksi, niin voi katsahtaa itään ja miettiä esim. mistä johtuu lyhyt elinikä, maastapako ja muut maissa, joissa nämä asiat on Suomeakin huonommin.

Toimituksen poiminnat